Freelance IT specialist

Bent u op zoek naar een Freelance IT specialist voor een tijdelijk opdracht of een project? Neem dan contact met mij op om uw uitdagingen te bespreken.

Wie ben ik?

Ik ben Pel Laurens (33) en ik heb ruim 10 jaar ervaring in complexe IT omgevingen. Mijn specialisaties binnen de IT zijn End-User support, Datacenter support, en Hardware support. Ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt voor grote opdrachtgevers zoals Hewlett Packard, Hewlett Packard Enterprise, InterXion Datacenters en American Express.

Ik heb ervaring met veel voorkomende complexe uitdagingen op het gebied van Microsoft Windows, MacOS, Linux, Desktop, Laptop, Servers en Netwerkapparatuur. Hiernaast kan ik overweg met de meeste software programma’s die bedrijven gebruiken zoals ServiceNow, TopDesk, Microsoft Office 365, Salesforce, SAP, VMware, HyperV.

Hiernaast ben ik de oprichter van PITD B.V.  Hiermee ontzorg ik particulieren en bedrijven op het gebied van IT. Ook ben ik de eigenaar van Laurens Media Group. De Laurens Media Group host verschillende online magazines op het gebied van Autosport, Films, Computers en gadgets. Hiermee halen we dagelijks tot 2000 pageviews binnen.

Ook kan ik u helpen met:

  • Website migraties tussen webhosts of tussen domeinen
  • Technisch advies voor uw website

Wat ik niet doe:

  • Programmeerwerk. Ik vind programmeren wel leuk, ik begrijp de samenwerking van code met de techniek. Ik kan perfect praten met een developer en hiermee een plan opstellen. Echter vind ik mijn kennis niet van hoog genoege kwaliteit om dit als betaalde dienst aan te bieden.

Inhuren

U kunt mij op freelance basis inhuren voor de IT uitdagingen in uw bedrijf. Heeft u tijdelijk bemanning nodig voor uw Servicedesk? Of heeft u een extra Field-Engineer of een andere support functie nodig? Dan help help ik u graag. We kunnen samen kijken naar hoeveel uur per week u iemand nodig heeft voor uw project of werkzaamheden. Op basis daarvan kunnen we een contract afsluiten. Indien het een kleine klus betreft, kunt u ook overwegen om mij incidenteel in te huren met de dienstverlening vanuit PITD B.V. zoals bijvoorbeeld Remote Hands of Smart Hands.

Bent u op zoek naar een Freelance IT specialist?

Wilt u mijn hulp gebruiken? Ik vind het belangrijk om te bepalen of we op één lijn zitten qua werkwijze en verwachtingen. Stuur een e-mail naar pel@pitd.nl en vertel me voor welke functie u iemand nodig heeft en wat u verwacht. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Wilt u liever direct contact? Bel me op  +31 30 290 12 39.