WordPress website support

U kunt bij ons terecht voor support bij uw WordPress website of WordPress blog. WordPress is een gebruiksvriendelijk contentmanagement systeem dat onder de voorwaarden van de GNU General Public License wordt gepubliceerd. Om deze redenen is het de meest gebruikte contentmanagementsysteem. Gebruiksvriendelijk of niet, u kunt altijd tegen problemen aanlopen. Wij helpen u graag op weg en kunnen u met veel van uw vragen helpen.

Probleem oplossen

Werkt uw WordPress website niet meer? Neem direct met ons contact op. Wij kijken met u mee en proberen uw website weer snel online te krijgen. Over het algemeen zijn dit soort problemen snel en gemakkelijk te verhelpen. Wij lopen de stappen na die u heeft gezet en kijken waar het probleem zit. Heeft u misschien net een plug-in of template geüpdatet of is er iets anders aan de hand? Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van WordPress en kunnen de meeste problemen snel verhelpen.

Snelheid optimalisatie

Is uw website of blog niet meer zo snel zoals hij vroeger was? Worden afbeeldingen traag geladen of heeft u het idee dat ook de pagina’s langzaam geladen worden? Wij kijken graag met u mee. Samen komen we tot een oplossing om de snelheid van uw website weer te verhogen.

Uw website verhuizen

Het verhuizen van een website tussen twee webhosting bedrijven heeft vaak wel wat voeten in de aarde. Niet iedere webhost helpt u hierbij. Ook als u uw website wilt verhuizen van WordPress.com naar een eigen domein vereist dit enige kennis. Wij leveren deze kennis graag aan u. Wij verzorgen de hele migratie voor u. Van het maken van een back up van uw database tot de DNS settings. Ook een migraties tussen twee verschillende domeinnamen is geen probleem voor ons.

Preventief onderhoud

Uw WordPress website of blog, en de plug-ins die u gebruikt,  moeten regelmatig voorzien worden van de nodige updates. Wilt u zeker zijn dat uw website altijd goed onderhouden is? Wij kunnen u helpen met preventief onderhoud. Dit betekent dat wij regelmatig controleren of er updates zijn, en dat wij deze updates voor u uitvoeren. Ook zorgen we ervoor dat back-ups van uw website veilig bij ons worden opgeslagen.

Standaard maken wij elke week een back-up en wij  bewaren elke back-up minimaal drie maanden. Op verzoek kunnen wij zelfs dagelijkse back-ups maken en deze tot één jaar lang bewaren. Hiermee weet u zeker dat uw website niet in gevaar komt, wat er ook gebeurt.

Bij het terugzetten van de back-up krijgt u voorrang en zorgen we dat uw website zo snel als mogelijk weer online is. Is uw webhostingprovider down? Wij kunnen uw website GRATIS tijdelijk naar onze servers verhuizen tot u uw webhostingprovider weer terug is. Hiermee is uw downtime minimaal.

All-in

Wilt u zich alleen maar zorgen hoeven te maken over de content van uw WordPress website of blog? Wij kunnen uw blog ook hosten voor 10 euro per maand. Als u kiest voor het All-In pakket dan zorgen wij ervoor dat de plug-ins die u wilt geïnstalleerd worden, dat al uw updates binnen 48 uur uitgevoerd worden en dat wij altijd back-ups voor uw website hebben. Wij kunnen uw website op onze servers in Nederland hosten, of op onze servers in Duitsland. De keuze is aan u.

Contact

Heeft u hulp nodig met uw WordPress website of WordPress blog en heeft u het idee dat wij u daarbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.