Tekstbureau

PITD BV levert u graag een compleet eindproduct. Wil u graag teksten laten schrijven of redigeren voor uw website, dan is dit mogelijk. Hiervoor werken wij samen met tekstschrijfster Roxanne de Kruijk.

Roxanne heeft vijf jaar ervaring met copywriting en eindredactie en daarnaast houdt ze zich al 16 jaar bezig met bloggen. Ze schrijft unieke content die aansluit bij uw organisatie en kan u helpen met uw vragen op het gebied van teksten, taal en SEO. Voor PITD levert zij onderstaande diensten.

Copywriting

Heeft u nieuwe teksten nodig voor uw website? Roxanne schrijft graag teksten voor u in een stijl die aansluit bij uw organisatie en doelgroep. U levert de benodigde informatie aan en zij stelt u de juiste vragen om te zorgen dat u tevreden kunt zijn over het eindproduct.

Eindredactie

Staan er al teksten op uw website of heeft u zelf al iets geschreven, maar bent u hier nog niet helemaal tevreden over? Roxanne kan u helpen met het redigeren of herschrijven van deze teksten, zodat ze (weer) aansluiten bij uw organisatie, producten of diensten.

Advertorial

Heeft u een advertorial ingekocht voor één van de online magazines van PITD, maar heeft u liever dat iemand anders de tekst voor u schrijft? Tegen een meerprijs kan Roxanne uw advertorial schrijven. Schrijft u de tekst liever zelf, maar heeft u nog hulp nodig bij de eindredactie dan is dit ook geen probleem.

 

Heeft u andere wensen op het gebied van teksten, taal of SEO? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Roxanne via roxanne@pitd.nl, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.