IT Dienstverlening

PITD B.V. is een veelzijdig bedrijf dat u met verschillende IT-diensten kan helpen. Wij zijn gevestigd in de omgeving van Utrecht, maar komen ook graag naar u toe, om u te assisteren op uw kantoor, in het datacentrum of op een andere locatie.

Hardware

Heeft u problemen met of vragen over uw hardware dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zowel ervaring met datacenter omgevingen als het ondersteunen van personeel op de werkvloer. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor onderhoud en troubleshooting voor zowel servers, routers, switches als desktop computers, laptops en printers.

Wij zijn van alle markten thuis. Wij bezoeken graag uw datacenter, kantoor of andere locatie om u te helpen met de hardware support die u nodig heeft.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van hardware, lees dan verder op de pagina hardware support.

Software

Computers, servers en andere apparaten draaien op software. Dit begint bij het besturingssysteem van het apparaat, maar u gebruikt ook andere softwareprogramma’s en applicaties om te kunnen werken. PITD ondersteunt u graag met het oplossen van software problemen. Ook kunnen wij u helpen bij het installeren en updaten van uw software.

Wij hebben onder andere kennis van Microsoft Windows 10, Microsoft Server en Linux, maar helpen u ook graag met de software van uw website of andere applicaties.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van software, lees dan verder op de pagina software support.

Remote Hands

Wij begrijpen dat u soms niet de tijd, kennis of de mankracht hebt om al het werk zelf op te pakken. Geen probleem, hier kunt u ons voor inhuren. Wij hebben zowel kennis van hardware als software. Lukt het u niet om zelf naar een locatie toe te gaan, denk dan eens aan ons. Wij rijden graag voor u naar een datacenter of een andere locatie in de BeNeLux om u te helpen. In de IT is het belangrijk dat alles 24/7 blijft werken en dat onderhoud, reparaties en break-fix werkzaamheden plaatsvinden op tijdstippen dat de gebruikers er zo min mogelijk last van hebben. In overleg werken wij daarom ook in de avond, nacht of in het weekend.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Remote Hands, lees dan verder op de pagina Remote Hands.

Evenementen

Organiseert u een evenement, dan kunnen wij u ook helpen met de IT en techniek. Wij helpen u graag met het opbouwen van de benodigde techniek. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de support tijdens het evenement. Wij hebben niet alleen verstand van IT services, maar ook van elektra. We zijn NEN 3140 en NEN 3840 gecertificeerd. Kunt u iemand gebruiken voor uw event, neem dan contact met ons op.

Andere werkzaamheden

Staat uw specifieke vraag hier niet bij, maar denkt u dat wij toch iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan  contact met ons op via info@pitd.nl.