Website Support

U kunt bij ons terecht voor support bij uw website. Wij geven ook support op websites die niet bij ons gehost worden. Dus heeft u een probleem met uw website? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag of we u kunnen helpen.

Onderhoud

Net als alles heeft een website onderhoud nodig. Indien een website niet goed onderhouden wordt kunnen er beveiligingslekken ontstaan. Een beveiligingsprobleem kan tot gevolg hebben dat de website niet meer werkt, gehackt wordt of geblokkeerd wordt door uw hosting provider. Uw website is uw visitekaartje, goed onderhoud is daarom zeer belangrijk.

Snelheid optimalisatie

Is uw website of blog niet meer zo snel zoals hij vroeger was? Worden afbeeldingen traag geladen of heeft u het idee dat ook de pagina’s langzaam geladen worden? Wij kijken graag met u mee. Samen komen we tot een oplossing om de snelheid van uw website weer te verhogen.

Uw website verhuizen

Het verhuizen van een website tussen twee webhosting bedrijven heeft vaak wel wat voeten in de aarde. Niet iedere webhost helpt u hierbij. Ook als u uw website wilt verhuizen van een gratis sevice naar een eigen domein vereist dit enige kennis. Wij leveren deze kennis graag aan je. Wij verzorgen de hele migratie voor u. Van het maken van een back up van uw database tot de DNS settings. Ook een migraties tussen twee verschillende domeinnamen is geen probleem voor ons.

SEO

Het hebben van een mooie en snelle website is één ding. Het is ook belangrijk dat de website goed vindbaar is. Wij helpen u graag met het beter online vindbaar maken van uw producten of diensten. Wij maken hiervoor met een goede zoekwoordinventarisatie en indien nodig een contentplan. Hiermee hebben we vervolgens goede houvast om uw website goed voor zoekmachines in te richten. Naast online vindbaarheid kunnen we helpen met conversieoptimalisatie en Adwords campagnes.