Software Support

Computers, servers en andere apparaten draaien op software. Dit begint bij het besturingssysteem van het apparaat, maar u gebruikt ook andere softwareprogramma’s en applicaties om te kunnen werken. Zolang alles goed werkt, sta je hier niet bij stil. Pas als u uw werk niet meer kunt doen, ontstaat er een probleem. U hebt misschien niet alle kennis in huis op het gebied van software, maar PITD ondersteunt u graag met het oplossen van software problemen. Ook kunnen wij u helpen bij het installeren en updaten van uw software.

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@pitd.nl of bel naar +31 30 290 12 39.

 

Werkwijze

Wij kunnen u op twee manieren helpen. Simpelweg kunnen wij u zowel online als offline ondersteunen. Als uw computer of server verbonden is met het internet, dan kunnen wij u in veel gevallen op afstand helpen. Als wij het niet online op kunnen lossen of u vindt het prettiger als wij bij u langs komen, dan is dit ook mogelijk. Wij rijden binnen de BeNeLux naar elke locatie toe. Wij begrijpen dat het belangrijk is als uw bedrijf 24/7 online is, daarom kunt u ook een beroep op ons doen in de avond, nacht of in het weekend. Dit geldt zowel bij problemen als bij geplande onderhoudswerkzaamheden.

Voor alle remote software support geldt: No Cure No Pay.

Microsoft Windows

Heeft u als bedrijf of particulier een probleem met Microsoft Windows 10? Wij helpen u graag het probleem op te lossen. De meest voorkomende problemen kunnen wij via oplossen met behulp van onze remote support tool. Indien gewenst kunnen wij ook naar uw locatie toe komen.

De software van Microsoft Windows 7 is inmiddels verouderd. Wij kunnen u helpen met het oplossen van uw problemen met deze software, maar kunnen u ook adviseren over de overstap naar Microsoft Windows 10. Wilt u overstappen naar een nieuw besturingssysteem, dan helpen wij u graag met het installeren van de nieuwe software op al uw werkplekken.

Linux

Wij hebben ervaring met CentOS, RHEL, Debian en Ubuntu systemen. Heeft u een probleem met uw desktop of server? Wij helpen u graag om het probleem op te lossen.

Naast support op servers en desktop machines, ondersteunen wij ook GUI en Shell machines.

Heeft het probleem dat u ondervind te maken met PHP, MySQL, MariaDB, PostgreSQL, Apache of een andere Linux-based dienst? Geen enkel probleem. Hiermee kunnen wij u helpen. Ook geven we support op DirectAdmin, Plesk en cPanel.

Microsoft Server

Draaien uw servers op Microsoft Server? Wij kunnen u helpen met Windows Server 2012, Windows Server 2016 en Windows Server 2019.

Indien u nog gebruik maakt van Windows Server 2008 dan helpen wij u graag met de migratie of upgrade naar een nieuwere versie van Microsoft Server.

N.B. Wij geven helaas geen ondersteuning op Microsoft SQL Server.

Overige software

Naast Microsoft Windows, Microsoft Server en Linux based software, kunnen wij ook support geven op andere software programma’s en applicaties. Denk bijvoorbeeld aan uw WordPress website of Sharepoint. Heeft u vragen of problemen met andere software, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag of wij u kunnen helpen.