Microsoft Office 365

U kunt ook bij ons terecht voor uw Microsoft Office 365 licenties. Naast de verkoop van licenties helpen wij u ook met de integratie, implementatie en support op dit software pakket.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is de cloud versie van Office 365. Het pakket heeft alle vertrouwde Microsoft Office programma’s zoals Excel, Word, Outlook en PowerPoint. Daarnaast heeft Office 365 de volgende nieuwe functies:

  • Exchange Online. Hiermee heeft u overal toegang tot uw e-mail, contactpersonen en agenda.
  • Microsoft Teams. Hiermee kunt u uw collega’s bellen, chatten en vergaderingen houden. Het is ook de opvolger van Skype voor Business.
  • SharePoint Online. Hiermee kunt u online samenwerken en informatie delen met uw collega’s.
  • Office Web Applicaties. Hiermee kunt u Microsoft Office documenten bewerken, aanmaken en opslaan in uw browser. Een installatie van het Microsoft Office pakket is dan niet meer noodzakelijk.

Deze nieuwe functies zorgen ervoor dat u en werknemers niet alleen op kantoor kunnen werken, maar dat uw documenten en e-mails ook op andere locaties te bereiken zijn. Ook kunt u gemakkelijk overleggen of vergaderen zonder dat iedereen op kantoor aanwezig hoeft te zijn. Microsoft Office 365 heeft dus veel voordelen voor uw bedrijf.

Support

Ook als u uw Microsoft Office 365 licenties elders heeft gekocht, bent u welkom bij ons voor support op deze software. Wij helpen u graag met problemen die u kunt tegenkomen in uw Office 365 setup. Neem gerust contact met ons op over uw probleem. U hoort dan snel of wij u kunnen helpen, en tegen welk tarief.

Licentie aanschaffen

PITD B.V. is een Microsoft Cloud Solution Provider. Dit maakt het voor u mogelijk om Office 365 licenties per maand te kopen. Hiermee betaalt u dus enkel voor wat u die maand nodig heeft. Zo kunt u op elk gewenst moment meer licenties aanschaffen. Ook kan er op elk moment worden afgeschaald. Office 365 via PITD B.V. is dus flexibel in het aantal licenties dat u nodig heeft. En u betaalt dus nooit te veel.

Heeft u interesse in Microsoft Office 365, vraag dan vrijblijvend een offerte aan via sales@pitd.nl.